Ebb & Flod i viloläge

Hej alla besökare till denna sida!

 

I 2018 tog jag klivet in i att arbeta privat som terapeut igen, efter många års anställning. Så kom corona och gjorde det svårt, då alla grupper och föredrag ställdes in. Jag lyssnade inåt till min intuition och känslan var att igen söka mig en fast anställning. Att ha en stabilitet i ett världsläge som gungar på flera olika sätt.

 

Så nu arbetar jag sedan 1 Mars 2021, som Kurator på Samtalsmottagningen Våld i nära relation i Kungälv. Jag har för närvarande och på obestämd tid, lagt ner mitt egna företag. Det lär i framtiden dyka upp igen, när vi kommit oss igenom denna tid av förändringar.

 

Jag längtar då efter ett stort och ljust rum, där jag kan välkomna människor in i ett undersökande och nyfikenhet på sig själva och sitt liv. Ett rum där det går att meditera, att sträcka sig ut i rörelse, röst och dans. Ett rum där man kan måla och gestalta sitt inre och yttre liv. Och ett rum där en helhetssyn på människan, öppnar för att alla delar av oss kan vara med; Kropp – nervsystem – psykologi och den personliga livsberättelsen – känslor & tankar – och Själ & Andlighet (vad det nu än betyder för dig).

 

Jag avslutar med några ord från Wilfrid Stinissen, som handlar om den samhandling en terapi eller väglednings process är;

”Gå inte före mig, jag hinner kanske inte med.

Gå inte efter mig, jag hittar kanske inte vägen.

Låt oss gå tillsammans.”

-Wilfrid Stinissen